10K Ruta de las Iglesias Android için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

10K Kilise Yolu: En İyi Yarış Deneyimi

10K Ruta de las Iglesias uygulaması, Sportmaniacs tarafından geliştirilmiş olup, eşsiz bir yarış deneyimi için özel içeriğe erişim sunar. Bu yaşam tarzı uygulaması, 10K Ruta de las Iglesias yarışına katılımınızı geliştirmek için tasarlanmıştır.

Bu uygulama ile her koşucunun video tekrarlarını izleyebilir, favori koşucularınızın ilerlemesini takip edebilir ve gerçek zamanlı yarış sonuçları alabilirsiniz. Yarış hakkındaki en son bilgileri güncel tutun ve uygulamadan doğrudan tweet atarak ve fotoğraflarınızı işbirlikçi galeriye yükleyerek deneyiminizi paylaşın.

Bu uygulamanın dikkat çeken özelliklerinden biri, arkadaşlarınızı veya favori sporcularınızı takip edebilme ve her yeni kontrol noktasını geçtiklerinde bildirim alabilme yeteneğidir. Ayrıca, takip ettiğiniz katılımcıların ulaştığı en son kontrol noktası da dahil olmak üzere herhangi bir sınıflandırmayı, kategorileri, her segment için en iyi koşucuları hızlıca görüntüleyebilirsiniz.

Bu kapsamlı uygulama ile 10K Ruta de las Iglesias yarışının heyecanını hiç olmadığı kadar yaşayın ve etkinlik boyunca bağlı ve ilgili kalın.

Program diğer dillerde mevcuttur

10K Ruta de las Iglesias Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.19.68

(0)
  • Güvenlik Durumu

10K Ruta de las Iglesias hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer 10K Ruta de las Iglesias denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.